Vybledlá přední strana, viz, dtuhý obrázek Zájezdní hostinec vždy býval symbolem cesty, zastavení a pokračování. Autor Martin Jiskra procestoval život s vařečkou v ruce, aby se nakonec zastavil a začal budovat vlastní podnik. Jeho oddanost a nadšení pro řemeslo daly vzniknout poctivým českým pokrmům, na které do Zájezdního hostince U Jiskrů chodí dnes a denněvěrní štamgasti i noví hosté. Recepty, ovlivněné dobovou noblesní Evropou, pro vás šéfkuchař Jiskra uvařil, ochutnal, znovu uvařil a sepsal... Celý popis
Koupit za 489 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Recepty ze zájezdního hostince
Doprava:
54 Kč
489 Kč
Koupit za 489 Kč
Recepty ze zájezdního hostince - Martin Jiskra
Doprava:
25 Kč
Skladem
544 Kč
Koupit za 544 Kč
Recepty ze zájezdního hostince
Doprava:
72 Kč
510 Kč
Koupit za 510 Kč
Recepty ze zájezdního hostince
Doprava:
69 Kč
Skladem
491 Kč
Koupit za 491 Kč
Euromedia Recepty ze zájezdního hostince
Doprava:
49 Kč
Skladem
699 Kč
Koupit za 699 Kč
Popis
Vybledlá přední strana, viz, dtuhý obrázek
Zájezdní hostinec vždy býval symbolem cesty, zastavení a pokračování. Autor Martin Jiskra procestoval život s vařečkou v ruce, aby se nakonec zastavil a začal budovat vlastní podnik. Jeho oddanost a nadšení pro řemeslo daly vzniknout poctivým českým pokrmům, na které do Zájezdního hostince U Jiskrů chodí dnes a denněvěrní štamgasti i noví hosté. Recepty, ovlivněné dobovou noblesní Evropou, pro vás šéfkuchař Jiskra uvařil, ochutnal, znovu uvařil a sepsal do kuchařky, nad níž zaplesá nejedna duše strávníka-čtenáře. Nechybí ani devět speciálních menu jako třeba „Knedlíkové nebe“, „Trhni si“ (věnováno trhanému masu) nebo menu inspirované M. D. Rettigovou.
Nádherné fotografie jídel jsou doprovázeny ikustracemi uměleckého dua Tomski&Polanski.
Zájezdní hostinec vždy býval symbolem cesty, zastavení a pokračování. Autor Martin Jiskra procestoval život s vařečkou v ruce, aby se nakonec zastavil a začal budovat vlastní podnik. Jeho oddanost a nadšení pro řemeslo daly vzniknout poctivým českým pokrmům, na které do Zájezdního hostince U Jiskrů chodí dnes a denněvěrní štamgasti i noví hosté. Recepty, ovlivněné dobovou noblesní Evropou, pro vás šéfkuchař Jiskra uvařil, ochutnal, znovu uvařil a sepsal do kuchařky, nad níž zaplesá nejedna duše strávníka-čtenáře. Nechybí ani devět speciálních menu jako třeba „Knedlíkové nebe“, „Trhni si“ (věnováno trhanému masu) nebo menu inspirované M. D. Rettigovou.
Nádherné fotografie jídel jsou doprovázeny ikustracemi uměleckého dua Tomski&Polanski.
Parametry
Žánr | kuchařky |
Rok vydání | 2022 |
Nakladatelství | Došel karamel |
Autor | Martin Jiskra |
Počet stran | 260 |
Výrobce | Došel karamel |
Vazba | vázaná |
Jazyk | české |
Váha | 1146 gramů |
ISBN | 978-80-88465-05-8 |